Turan Ortaokulu

WEB https://turanortao.meb.k12.tr
Adres : Turan İlk/Ortaokulu Turan Mahallesi Melikgazi / Kayseri
VİZYON : Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin, okulumuzda her veli öğrencisine ,öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın. Okulumuzda çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun.
MİSYON : Öğrencilerimizi, Türk Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda, ülkesini seven, Türkiye Cumhuriyeti’nin temel ilkelerine bağlı, toplumla barışık, milli ve ahlaki değerleri özümsemiş, geleceğe güvenle bakabilen, üst öğrenim kurumlarına geçişte hedef koyabilen ve koyduğu hedefleri gerçekleştirmede azami çaba harcayan niteliklerle yetiştirip evrensel insani değerleri benimsemelerine önderlik etmek okulumuzun temel misyonudur.
BAŞARILAR : 2017-2018 Öğretim yılında 18 kişi olan 8. sınıf öğrencimizden 7´si Anadolu Liselerine yerleşmiştir.

Saatler : 08.55 - 14.50
Yabancı Dil :
Isınma : Doğalgaz.
Servis :
Ulaşım : Belediye otobüsü ile.
Yerleşim Yeri : Mahalle
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl ve ilçe merkezine 16 Km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Voleybol,futbol ve basketbol takımlarımız vardır.ayrıca 5 kişilik masa tenisi takımımız bulunmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :